آخرین خبرها

دوایر حروف چیست ؟ – عزیمت خوانی چیست؟ – تغییر هبوط کواکب

دوایر حروف چیست ؟ – عزیمت خوانی چیست؟ – تغییر هبوط کواکب

هبوط دوایر حروف چیست ؟ - عزیمت خوانی چیست؟ - تغییر هبوط کواکب
دوایر حروف چیست ؟ – عزیمت خانی چیست؟ – تغییر هبوط کواکب

در این پست از سایت دعاشفا دوایر حروف چیست؟ – عزیمت خوانی چیست؟ – تغییر هبوط کواکب را قرار داده ایم.یکی از مهم ترین ابزارها و روش استفاده از علوم غریبه دوایر حروف هستند.دوایر حروف دسته بندی مختلفی دارند که در ادامه توضیح بیشتری داده شده است.عزیمت در لغت به معنی عزم و اراده می باشد.هبوط هر کوکب باید گفت که هبوط کواکب درجه ای است مقابل شرف آنها و در واقع در برج هفتم بعد از شرف به همان درجه میباشد

هبوط2 دوایر حروف چیست ؟ - عزیمت خوانی چیست؟ - تغییر هبوط کواکب
دوایر حروف چیست ؟ – عزیمت خانی چیست؟ – تغییر هبوط کواکب

دوایر حروف چیست ؟ – عزیمت خانی چیست؟ – تغییر هبوط کواکب,دوایر اصلی حروف,عزیمت خوانی,شرف و هبوط کواکب,عزیمت خانی یعنی چه؟,دوایر حروف,تقسیم بندی دوار حروف,هبوط کواکب,عزیمت,هبوط,کواکب,اقسام دوایر حروف

دوایر حروف چیست ؟ – عزیمت خانی چیست؟ – تغییر هبوط کواکب

مقصود از دوایر حروف چیست و این تقسیم بندی بر چه اساسی است؟
مهمترین و اصلی ترین ابزار و روش استفاده از علوم غریبه و در واقع وسیله اصلی بهره گیری از فنون علوم غریبه ، دوایر حروف هستند.
با قواعد علم ریاضی از 28 حرف میتوان دوایر بی حد و حصری شمارش نمود. از این میان سیزده دایره از سایر دوایر معروفتر است:
ابجد ، ابتث ، اجهب ، اهطم ، ایقغ ، ارغی ، اجذش ، انسغ، افسج ، اجهز و از این قبیل.
دوایر سته کاربردی عبارتند از :
ابجد و ابتث و اهطم و ایقغ و ارغی و اجذش.
و مثلا دایره ایقغ که برخی از آن استفاده میکنند بدین ترتیب شروع میشود (ایقغ بکر جلش دمت …….) که هر کدام از این حروف، اعداد متناظر با خود را دارند.
واقع امر بر این است که اگر از یکی از دوایر حروف استفاده شود تقسیم حروف به عناصر و طبایع اربعه (یعنی دو قوه فاعله حرارت و برودت و دو قوه منفعله رطوبت و خشکی) و کواکب هفت گانه و بروج اثنا عشر و امثال آن همگی بر آن دایره خاص مترتب میشود و فی المثل اساس و نظیره هم بدین ترتیب تقسیم میشود (حروف بیست و هشتگانه در دایره حروف دو بخش میشود که چهارده حرف اول را اساس و چهارده حرف دوم را نظیره خوانند).

اینم ببین:  منبع کتب علوم غریبه - کتاب آشنایی با علوم غریبه

  قبلا در مورد عزیمت  توضیحاتی گفته شده. از لحاظ لغوی عزیمت به چه معناست؟
عزیمت به معنی قسم و تاکید است که از کلمه عزم (اراده موکد و قوت عزم) گرفته شده و عزائم یعنی همان عبارات تاکیدی و الحاح و قسم است. این صحیح است چون در این قبیل اعمال نیازمند عزم قوی و اراده موکد و خلوص نیت و اعتقاد جازم میباشد.
البته در زبانهای دیگر مثل عبری و سریانی عزیمت با فعل (عزمت) شروع نمیشود و اصلا این کلمه وجود ندارد. فخر رازی معتقد است که عزیمت ، نیت است و روح این علم هم تقویت نیت و اخلاص همت است.
آنچه معروف است و قبلا هم ذکر شده این است که وجه تسمیه عزیمت این است که چون عزائم معموله با عباراتی مثل عزمت علیکم یا عزمت علیک آغاز میگردد ، به آن عزیمت گویند.

هبوط کواکب از لحاظ زمانی چگونه تعبیر میشود؟
در توضیح هبوط هر کوکب باید گفت که هبوط کواکب درجه ای است مقابل شرف آنها و در واقع در برج هفتم بعد از شرف به همان درجه میباشد. مثلا هبوط برای شمس در 19 درجه میزان است و هبوط زهره 28 درجه سنبله است . و این دقیقا بر مثال این است که خانه هر کوکب وبال کوکب دیگری میباشد.

  نظر کواکب سبعه بر چه طریقی است؟ آیا در شناخت طالع موثر است؟
در احوال ساعات و کواکب خود تقسیم بندی سعد و نحس هست. در انظار کواکب نیز تربیع و مقابله و مقارنه و تثلیث و تسدیس مقرر است. در واقع بر تربیع و مقابله نظر عداوت و نحس مترتب است و برای تثلیث و تسدیس نظر سعد و مودت وجود دارد و در نظر کواکب در زمان مقارنه حالت ذووجهین است.
مثلا درمقابله میان دوکوکب  180 درجه فاصله است ( یعنی نیم دور) و درجه تربیع نصف آن است. تربیع آن است که میان دو کوکب 90 درجه (یک ربع دور) فاصله باشد .
این نسبت در تثلیث 120 درجه و در تسدیس 60 درجه (سدس دور) میباشد.
اما مقارنه به این معنی است که دو کوکب در مکانی مجتمع شده باشند و البته اینها خود شرحی طولانی دارد. به عبارت دیگر قوت و ضعف و حظ کواکب از هبوط و شرف و خانه و وبال که از اصطلاحات فن نجوم است در استخراج احکام طالع رعایت میشود و این نکته ای مهم است. همچنین لازم است که در عزائم و اوراد و طلسمات ملاحظه احوال کواکب سبعه از سعد و نحس و شرف و هبوط و قوت و ضعف را نمود.

اینم ببین:  ابطال کردن طلسم سیاه - باطل کردن جادوی سیاه

دوایر حروف چیست ؟ – عزیمت خانی چیست؟ – تغییر هبوط کواکب,دوایر اصلی حروف,عزیمت خوانی,شرف و هبوط کواکب,عزیمت خانی یعنی چه؟,دوایر حروف,تقسیم بندی دوار حروف,هبوط کواکب,عزیمت,هبوط,کواکب,اقسام دوایر حروف

 

برگرفته از سایت دعایاب مرجع ادعیه و اذکار قرآنی

 

درباره‌ی سید کریم سید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *