آخرین خبرها

چه دعایی بخوانیم تا به کربلا برویم,دعای مجرب برای رفتن به کربلا

در این بخش از سایت ذکر و دعا و ختم و تعبیر خواب دعا شفا doashafa.com چه دعایی بخوانیم تا به کربلا برویم,دعای مجرب برای رفتن به کربلا را قرار دادیم . کربلا رفتن به پابوس امام حسین (ع) آرزوی هر انسان مومنی و صالحی است . اگر میل و رغبت درونی و قلبی دارید که به کربلا و زیارت امام حسین دارید خداوند این سفر را برای شما جور خواهد کرد . با خواندن دعای زیر حاجت رفتن به کربلا سریع برآورده می شود .

چه-دعایی-بخوانیم-تا-به-کربلا-برویمدعای-مجرب-برای-رفتن-به-کربلا چه دعایی بخوانیم تا به کربلا برویم,دعای مجرب برای رفتن به کربلا

دعایی برای روا شدن حاجت کربلا,دعایی برای رفتن به کربلا,دعایی قوی و مجرب برای کربلا رفتن,دعای سریع الاجابه برای سفر کربلا

چه دعایی بخوانیم تا به کربلا برویم,دعای مجرب برای رفتن به کربلا

بهترین راه ایجاد آمادگی روحی برای سفر کربلاء، متوسل شدن به خود حضرت ابی عبدالله الحسین علیه‌السلام و در خواست از خود ایشان است. توسل به آن حضرت و به ویژه خواندن زیارت عاشورا به قصد مشرف شدن به کربلا معلی، ان شاءالله زمینه سازآمادگی برای این سفر روحانی است.

امام حسین علیه السلام محبوب قلوب انسان های اهل ایمان و بصیرت است . و این حس برای شیعیان به نحوی است که شخص با هر تفکری و هر سطح سواد و فرهنگی عشقی از عمق جان نسبت به آن حضرت دارد، این را می‌توان در عزاداری های محرم به وضوح دید.

سال هایی است که زیارت حرم مطهر ابا عبدالله الحسین علیه‌السلام آزاد شده است و عاشقان آن حضرت با دنیایی از شور و عشق راهی دیار یار می شوند گاه با این نگرانی که نکند ارزش مقام جایی را که دارد می رود نشناسد و دست خالی برگردد؟ با خود می اندیشد که آیا لیاقت آمادگی این سفر عظیم را دارد یا نه؟ در این مجال گفتگویی داریم با آنهایی که افتخار این سفر با ارزش نصیبشان شده و همچنین کسانی که در انتظارند و در دل شوق دیدار دارند.

اینم ببین:  دعا برای شفای بیمار - دعا برای از بین رفتن آثار مرض بیماری

زیارت کربلا فرصت خدایی شدن :

دیدگاه دین توحیدی اسلام زندگی فرصت خدایی شدن انسان است و در درون آن نیز فرصت های فراوانی برای خدایی شدن وجود دارد که یکی از مهمترین این فرصت ها زیارت عتبات عالیات و مشاهده مشرفه به خصوص قبر سالار شهیدان در کربلا و امداد از مقام ولایت ایشان است. اکنون این فرصت در اختیار کسانی است که راهی سفرند چرا که خدای متعال آن ها را برای قرب خود فراخوانده است.

زیارت ایجاد پیوند و ارتباط با امام معصوم و حجت الهی است و مبدأ تحولات عمیق و بنیادین در زائر است. یکی از راه های ایجاد آمادگی روحی و مهیا شدن برای این سفر و زیارت نورانی و معنوی آگاهی از ارزش و آثار و برکات دنیوی و اخروی و اجر و پاداش شگفت انگیزی است که خداوند به زائر قبر پاک امام حسین –علیه السلام- عطا می کند.

در روایتی آمده است که حضرت صادق –علیه السلام- فرمود:

«والله لو انی حدثتکم بفضل زیارته و بفضل قبره لترکتم الحج راسا و ما حج منکم احد…؛

به خدا سوگند اگر در فضیلت زیارت و فضیلت مزار امام حسین –علیه السلام- به شما می گفتم، به کلی حج را ترک می کردید و هیچ کس از شما حج نمی نمود». (کامل الزیاره، ص 267).

در روایتی دیگر از آن حضرت –علیه السلام- آمده است: «هر کس پیاده به مزار امام حسین –علیه السلام- بیاید خداوند در برابر هر قدم هزار حسنه برایش می نویسد و هزار گناه را از او پاک می کند و او را هزار درجه بالا می برد…» (همان، ص133)

اینم ببین:  دعای درمان بی درد سر دندان درب تجربه شده

در روایت دیگری آمده است:

«من زار الحسین –علیه السلام- عارفا بحقه غفر الله له ما تقدم من ذنبه و ما تاخر ؛

هر کس امام حسین –علیه السلام- را با شناخت حق او زیارت کند خداوند گناهان گذشته و آینده او را می آمرزد. (همان، ص 138).

متوسل شدن به حضرت اباالفضل العباس علیه السلام و درخواست این آرزو از آن حضرت و گفتن ذکر

«یا کاشف الکرب عن وجه الحسین علیه السلام، اکشف کربی بحق اخیک الحسین علیه السلام»

به تعداد 133 بارکه عدد نام مقدس ابوالفضل علیه السلام است، ان شاء الله در تحقیق این خواسته و آرزو و موثر خواهد بود. هر چند خود اشتیاق به زیارت آن حضرت و آرزومند کربلاء بودن، خود اجری عظیم و پاداشی فراوان دارد و اگر کسی در این اشتیاق و اظهار شوق، صادق و راستگو باشد، ان شاء الله همان اجر و پاداش زیارت امام حسین علیه السلام را به او می دهند هر چند موفق به این زیارت نگردد.

در هر صورت آن چه مهم و اساسی است، در خط امام حسین علیه السلام بودن و پیرو راستین آن حضرت بودن و تعالیم و اهداف آن حضرت را دنبال کردن است و خود زیارت ایشان نیز در راستای تحکیم همین پیوند و ارتباط است و به همین دلیل دارای ارزش و ثواب است.

بنا به آنچه در برخی روایات آمده است خداوند در ازای شهادت به امام حسین (علیه السلام) خصوصیاتی عنایت فرموده است؛ از جمله این که ایام رفت و برگشت زائر او جزو عمرش محسوب نمی شود. (ر. ک: فروغ شهادت، استاد علی سعادت پرور).

اینم ببین:  ختم های هفتگی برای طلب حاجات و رسیدن به خواسته ها و مهمات

به چند نکته توجه نمایید:

1- حقیقت زیارت حضور زائر یعنی زیارت کننده در نزد زیارت شونده است و خواندن زیارت راه و طریقی برای ایجاد این حضور است و هدف از زیارت نزدیک شدن به بنده مقرب خداوند و تجدید عهد با اهداف و آرمان های الهی او است. زیارت ارتباط قلبی و روحی با بنده برگزیده خدا و استمداد از او در پیمودن راه پر پیچ و خم بندگی و عبودیت و یاد آوری عظمت و بزرگی و تعالیم و آموزه های سعادت آفرین آنها است.

2- زیارت مانند نماز نیازمند آمادگی روحی و قلبی از قبل است و زائر باید پیش از زیارت این آمادگی و زمینه را در خود ایجاد نماید و با خود سازی و تهذیب نفس و صفا دادن روح و جان آماده دریافت فیض از ولی خدا و حجت الهی گردد.

3- انسان بزرگ و بنده صالحی که مورد زیارت قرار می گیرد باید مقام و جایگاهش برای زائر شناخته شده باشد و بداند که چه کسی را زیارت می کند و با چه کسی ارتباط برقرار می کند و در جاذبه مغناطیس چه موجودی قرار می گیرد. بنا بر این باید قبل از زیارت با مطالعه شخصیت و جایگاه و اوصاف آنها، شناخت خود را درباره آنها بیشتر و عمیق تر نماییم تا بتوانیم ارتباط موثرتر و مستحکم تری با آنها ایجاد نماییم.

برگرفته از دعا 786

**************************************

منبع : سایت دعا شفا سایت مرجع ذکر و دعا و آیات قرآنی

درباره‌ی سیّد محمد سیّدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *