آخرین خبرها

دعایی مجرب برای جان دادن و آسودگی و مرگ مریض

در این مطلب از سایت ادعیه و اذکار دعاشفا به دعایی مجرب برای جان دادن و آسودگی و مرگ مریض پرداخته ایم. برای راحت جان دادن و مرگ بیمار لاعلاج و مرگ راحت دعای مجرب و قوی عنوان شده را بخوانید که ان شالله کارگشا باشد.

36AB869E-5F74-4474-A860-C5C32B680EB3-300x200 دعایی مجرب برای جان دادن و آسودگی و مرگ مریض   

دعایی مجرب برای جان دادن و آسودگی  و مرگ مریض,دعا برای مرگ بیمار لاعلاج,دعا برای جان دادن و راحت شدن مریض,دعای مرگ راحت بیمار لاعلاج,دعای مرگ سریع بیمار لاعلاج,دعای مخصوص جان دادن بیمار لاعلاج,دعای راحت شدن مریض,دعای سریع الاجابه,دعای جان دادن آسان و راحت شخص مریض

دعایی مجرب برای جان دادن و آسودگی و مرگ مریض 

اعمالی که موجب کاهش سختی لحظات مرگ می شود به شرح زیر است:

۱- تلقین کلمه ی توحید

رسول گرامی اسلام (ص) در این باره فرموده اند: به کسانی که در معرض مرگ قرار می گیرند و لحظات آخر زندگی را می گذرانند، کلمه ی توحید «لا اله الاّ الله» را تلقین نمایید؛ زیرا هر کس آخرین سخنش «لا اله الاّ الله» باشد وارد بهشت می شود.

۲- تلقین شهادت به رسالت رسول گرامی اسلام (ص) و اقرار به دوازده امام معصوم (ع)

در این باره امام صادق (ع) می فرمایند:هنگامی که انسان در حال احتضار است، قبل از مردن به او تلقین کن:«اشهد ان لا اله الاّ الله وَحده لا شَریک لَه؛ وَ اَنَّ مُحَمَّدَاً عَبدُهُ وَ رَسوُلُه».در روایتی ابوبکرِ حضرمی نقل می کند: مردی از بستگان من بیمار شد، به عیادتش رفتم و به او گفتم: ای برادرزاده! اگر نصیحتی بکنم می پذیری؟ گفت: آری.گفتم: بگو؛ «اَشهُدَ اَن لا اِلهَ الاّ الله وَحدَهُ لا شَریکَ لَه».گفت: گواهی می دهم.گفتم: این مقدار کافی نیست و سودی به حال تو ندارد، مگر این که گواهی تو از روی یقین باشد.گفت: گواهی من از روی یقین است.گفتم: بگو: «اَشهَدُ اَنَّ مُحَمَّدَاً عَبدُهُ وَ رَسوُلُه ».گفت: گواهی می دهم.گفتم: این مقدار کافی نیست، باید گواهی تو از سر یقین باشد.گفت: گواهی من از روی یقین است.گفتم: بگو: گواهی می دهم که حضرت علی (ع) وصیّ و جانشین رسول الله (ص) و خلیفه ی بعد از او و امامی است که اطاعتش واجب است.گفت: گواهی می دهم.گفتم: این شهادت به حال تو سودی ندارد، مگر این که از روی یقین باشد.گفت: از روی یقین شهادت می دهم.سپس امامان معصوم (ع) را یکی پس از دیگری نام برد و او به امامت همه ی آن ها اقرار کرد و گفت: گواهیم از روی یقین است و پس از چند لحظه از دنیا رفت.همسر و خانواده اش از مرگ او بسیار بی قراری می کردند، چند روزی از آن ها دور بودم، سپس نزد آن ها رفتم و گفتم: حال شما چطور است؟ و به همسرش گفتم: حال شما در فراق و دوری شوهرت چگونه است؟گفت: به خدا قسم که با مرگ او به مصیبتی بزرگ مبتلا شدیم، ولی خوابی که دیشب دیدم موجب آرامش خاطرم شده و مرگ او را برایم آسان نموده است!گفتم آن خواب چه بود؟جواب داد: شوهرم را در عالم خواب زنده و سالم دیدم، به او گفتم: فلانی هستی؟ گفت: آری.گفتم مگر تو نمردی؟ گفت: چرا، ولی با کلماتی که ابوبکرِ حضرمی به من تلقین کرد نجات یافتم؛ اگر تلقین آن کلمات نبود، نزدیک بود که دستخوش هلاکت گردم!

اینم ببین:  دعای پرفضیلت که ۴۵ هزار حسنه دارد از امام صادق (ع)

۳- خواندن این ادعیه

امام باقر (ع) می فرماید: هر وقت انسانی را در حال جان دادن دیدی، کلمات فرج را به او تلقین کن؛

لا اِله اِلاّ اللهُ الحَلیمُ الکَریم لا اِله اِلاّ اللهُ العَلیُّ العَظیم، سُبحانَ اللهِ رَبِّ السَّموات السَّبع وَ رَبِّ الاَرَضینَ السَّبع، وَ ما فیهِنَّ وَ ما بَینَهُنَّ وَ رَبِّ العَرشِ العَظیم، وَ الحَمدُللهِ رَبِّ العالَمین.

همچنین آمده است در زمان پیامبر خدا مردی از اهل مدینه بر اثر بیماریی که منجر به وفات او شد، زبانش بند آمده بود، رسول خدا (ص) بر او وارد شده و فرمودند: بگو: لا اله الاّ الله.اما او نتواست بگوید.بار دیگر فرمودند، باز هم نتوانست.زنی بر بالای سر آن مرد ایستاده بود.به او فرمودند: آیا این مرد مادر دارد؟عرض کرد: آری، ای رسول خدا! من مادر او هستم.حضرت فرمودند: آیا تو از او خشنودی؟ گفت: نه، بر او خشمگینم.حضرت فرمودند: من دوست می دارم از او راضی شوی.عرض کرد: به خاطر خشنودی شما از او خشنود و راضی گردیدم.سپس رسول خدا (ص) به آن مرد فرمود: بگو؛

لا اله الاّ الله.گفت: لا اله الاّ الله.فرمود: بگو؛ «یا مَن یَقبَلُ الیَسیر، وَ یَعفُوا عَنِ الکَثیرِ، اِقبَل مِنَّی الیَسیر، وَاعفُ عَنِّی الکَثیر؛ اِنَّکَ اَنتَ العَفوُّ الغَفُور»

آن مرد این دعا را خواند.پس پیامبر (ص) به او فرمودند: چه می بینی؟ گفت: دو موجود سیاه می بینم که به سراغ من می آیند.پیامبر (ص) فرمودند: دعا را تکرار کن! سپس به او فرمودند: چه می بینی؟گفت: آن دو سیاه از من دور شدند و دو سپیدرو بر من درآمده و هم اکنون به من نزدیک شده اند تا جانم را بگیرن، و او در همان لحظه مرد.

اینم ببین:  دعا و سوره های قرآنی برای راحت جان دادن محتضر

۴- به محل نمازِ خود منتقل شود!

مستحب است کسی را که سخت جان می دهد، اگر ناراحت نمی شود به جایی که نماز می خوانده است، ببرند.چنان که امام صادق (ع) می فرماید: وقتی مرگ و جان دادن بر میّت سخت شد، او را به سوی مصلّایی که آن جا نماز می خوانده ببرید؛ و نیز امام زین العابدین (ع) فرموده است: ابو سعید خدری یکی از یاران رسول الله (ص) بود که سه روز جان دادنش طول کشید.خانواده اش او را غسل دادند، سپس به مصلایش بردند و در آن جا مرد.

منبع : سایت دعاشفا مرجع کامل ذکر و دعاهای قرآنی

درباره‌ی gobadi

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *