آخرین خبرها

خواص ذکر افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد,معجزه افوض امری الی الله

در این بخش از سایت ذکر و دعا و ختم و تعبیر خواب دعا شفا doashafa.com خواص ذکر افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد,معجزه افوض امری الی الله را قرار دادیم . از ذکرهای بسیار مجرب و سریع الاجابه برای حاجت روایی و گشایش در رزق و روزی و به دست آوردن گنج و ثروت عظیم ذکر پرفضیلت و عظیم الشان افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد می باشد که در این زمینه ها معجزه می کند . سایت ذکر و دعای دعا شفا …

,آیه و افوض امری الی الله,آیه و افوض امری الی الله انالله بصیر بالعباد,معنی آیه و افوض امری الی الله,آیه افوض امری الی الله انالله بصیر بالعباد,معنی ایه و افوض امری الی الله انالله بصیر بالعباد,تفسیر ایه و افوض امری الی الله,آیه افوض امری الی الله انالله بصیر بالعباد معنی,اية وافوض امري الى الله,آیه ی افوض امری الی الله,آیه کامل افوض امری الی الله,معنی آیه ی و افوض امری الی الله,معنی آیه افوض امری الی الله انالله بصیر بالعباد,معنی آیه افوض امری الی الله چیست,معني ايه وافوض امري الي الله,معنی آیه و افوض امری الی الله انّ الله بصیر بالعباد,تفسیر آیه افوض امری الی الله,ترجمه آیه افوض امری الی الله,آیه افوض امری الی الله,آیه افوض امری الی الله صوتی,ایه وافوض امری ال الله,معنی آیه افوض امری الی الله,آیه قرآن افوض امری الی الله,آیه و افوض امری,ختم آیه افوض امری الی الله,معنی آیه افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد,معنی آیه و افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد,اية وافوض امري الى الله ان الله بصير بالعباد,آیه افوض امری الله,معنی ایه افوض امری الله,معنی فارسی آیه افوض امری الی الله,آية وافوض امري الى الله,اية وافوض امري الى الله مكتوبة,خواص ایه وافوض امری الی الله,معنی آیه ی افوض امری الی الله,پروفایل آیه ی افوض امری الی الله,متن کامل آیه افوض امری الی الله,آیه افوض امری

-ذکر-افوض-امری-الی-الله-ان-الله-بصیر-بالعبادمعجزه-افوض-امری-الی-الله خواص ذکر افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد,معجزه افوض امری الی الله

خواص و فضیلت ذکر فوض امری ای الله,خواص ذکر اوفض امری,خواص ذکر ان الله بصیر بالعباد,ذکر مجرب و سریع الاجابه افوض امری الی الله

خواص ذکر افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد,معجزه افوض امری الی الله

هر گاه کسی بخشی از آیه 44 سوره غافر وَ أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ را به عددش که 1780 باشد به انضمام عدد اسم خویش بخواند

( مثلا اگر اسم شما علی است عدد آن 110 خواهد بود . این عدد را با عدد 1780 جمع نموده پیوسته مداومت نمائید )

و مداومت نماید خداوند متعال به فضل خودش مالی فراوان یا گنجی به او خواهد رسانید

آیه 44 سوره غافر

فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ ۚ وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ

پس به زودی گفتارم را (هنگام پاداش عمل) متذکر می‌شوید و من کار خود به خدا وامی‌گذارم، که او کاملا بر احوال بندگان بیناست.

پیام ها

1- مبلّغ بايد اميدوار باشد و آينده را روشن ببيند. فَسَتَذْكُرُونَ‌ …

2- در تبليغ، گاهى بايد تهديد كرد. «فَسَتَذْكُرُونَ ما أَقُولُ لَكُمْ» (در آينده با قهر الهى از غفلت بيرون خواهيد آمد).

3- مبلّغ بايد به اهداف خود يقين داشته باشد. «فَسَتَذْكُرُونَ ما أَقُولُ لَكُمْ»

4- در برابر تهديدها وتوطئه‌ها «مَكَرُوا» بايد به خدا پناه برد. «أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ»

5- مبلغ بايد تكيه‌گاه معنوى داشته باشد. «أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ»

6- كارها را به كسى بسپاريم كه به حال ما آگاهى كامل داشته باشد. «بَصِيرٌ بِالْعِبادِ»

7- توكّل بر خداوند و تفويض كارها به او، پاسخ سريع الهى را به دنبال دارد. «فَوَقاهُ اللَّهُ»

8- اگر خداوند اراده كند، يك نفر مؤمن را در ميان يك رژيم فاسد و حيله‌گر حفظ و يارى مى‌كند. «فَوَقاهُ اللَّهُ»

9- با لطف خداوند، هم جان و ايمان افراد مؤمن از توطئه‌ها حفظ مى‌شود و هم توطئه‌گران نابود مى‌شوند. فَوَقاهُ اللَّهُ‌ … وَ حاقَ بِآلِ فِرْعَوْنَ‌

10- همراهى و همدمى با ستمگران، انسان را در كيفر آنها شريك مى‌كنند. «وَ حاقَ بِآلِ فِرْعَوْنَ»

11- عذاب‌هاى الهى درجات دارد. «سُوءُ الْعَذابِ»

بصیر از اسماء حسنای خداوند متعال است

در لغت به معنای بیننده و در اصطلاح به معنی آن که توانایی پیش‌بینی و سنجش درستِ امور را دارد.

بصیر از اسماء حسنای خداوند متعال است که بیش از چهل بار در قرآن کریم به کار رفته است.

از این تعداد ، ده بار آن در کنار اسم سمیع آمده است

مانند آیه 1سوره اسراء که می فرماید:

«إِنَّهُ هُوَ السَّمِیعُ البَصِیرُ

همانا خداوند، شنوا و بیناست.»

خداوند بصیر همه دیدنی ها را اعم از کوچک و بزرگ و پنهان و آشکار می بیند.

او نه تنها به اعمالِ ظاهر، ناظر و شاهد است، بلکه به نیات و کردار مخفی ما نیز بصیر است.

انَّهُ هُوَ السَّمِیعُ البَصِیرُ

بصیر در لغت به معنای بیننده و در اصطلاح به فردی اطلاق می شود که برخوردار از دانشی دقیق، شناختی صحیح و توانایی تمییز حق از باطل باشد،

چنین بصیرتی بر پایه قرآن تنها با تذکر، تعقل و عبرت آموزی ، تقوا و یقین حاصل می شود

اما هنگامی که گفته می شود خداوند بصیر است با معنی بصیر که به مخلوق گفته می شود، کاملاً متفاوت است.

خداوند بصیر مطلقی است که هر آنچه که قابل تصور باشد و هر آنچه که در تصور ما نیاید را می بیند.

امام علی (ع) در خطبه 65 نهج البلاغه دربیان زیبایی برای درک بیشتر ما از خداوند می فرماید:

« اَلْحَمْدُ لِلَّهِ اَلَّذِی … کُلُّ مُسَمًّى بِالْوَحْدَةِ غَیْرَهُ قَلِیلٌ وَ کُلُّ عَزِیزٍ غَیْرَهُ ذَلِیلٌ وَ کُلُّ قَوِیٍّ غَیْرَهُ ضَعِیفٌ وَ کُلُّ مَالِکٍ غَیْرَهُ مَمْلُوکٌ وَ کُلُّ عَالِمٍ غَیْرَهُ مُتَعَلِّمٌ وَ کُلُّ قَادِرٍ غَیْرَهُ یَقْدِرُ وَ یَعْجَزُ وَ کُلُّ سَمِیعٍ غَیْرَهُ یَصَمُّ عَنْ لَطِیفِ اَلْأَصْوَاتِ وَ یُصِمُّهُ کَبِیرُهَا وَ یَذْهَبُ عَنْهُ مَا بَعُدَ مِنْهَا وَ کُلُّ بَصِیرٍ غَیْرَهُ یَعْمَى عَنْ خَفِیِّ اَلْأَلْوَانِ وَ لَطِیفِ اَلْأَجْسَامِ

ستایش مخصوص خداوندى است، … که هر چه جز او به یگانگى توصیف شود کم ارزش است و هر عزیزى غیر او ذلیل است و هر قوی ای غیر او ضعیف است و هر مالکى غیر او، مملوک است و هر عالمى غیر او، دانش آموز است و هر قدرتمندى غیر او گاه توانا و گاه ناتوان است و هر شنونده اى غیر او، از درک صداهاى ضعیف، ناتوان و ناشنواست و صداهاى قوى گوش او را کر مى کند و آواهاى دور را نمى شنود، و هر بیننده اى غیر او از دیدن رنگ هاى ضعیف و اجسام بسیار کوچک ، ناتوان است … »

خداوند در آیه 15 سوره آل عمران در توصیف نعمت های بهشتی مومنان خطاب به پیامبر اکرم(ص) می فرماید:

« قُلْ أَ أُنَبِّئُکُمْ بِخَیْر مِنْ ذلِکُمْ لِلَّذینَ اتَّقَوْا عِنْدَ رَبِّهِمْ جَنّاتٌ تَجْری مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهارُ خالِدینَ فیها وَ أَزْواجٌ مُطَهَّرَةٌ وَ رِضْوانٌ مِنَ اللّهِ وَ اللّهُ بَصیرٌ بِالْعِبادِ

بگو: آیا می‌خواهید شما را آگاه گردانم به بهتر از اینها؟ (نعمت های دنیوی) برای آنان که تقوا پیشه کنند نزد خدا باغهای بهشتی است که در زیر درختان آن نهرها جاری است و در آن جاوید و متنّعم هستند و زنان پاکیزه و آراسته‌ و (از همه بهتر و بالاتر) رضایت و خشنودی خداست، و خداوند به حال بندگان بیناست».

بر اساس این آیه، خداوند نعمت هایی را برای بندگان خود در دنیا و آخرت فراهم کرده است.

نعمت های دنیایی بین مومن و کافر مشترک است، و نعمت های اُخروی تنها برای مومنان است. به عقیده برخی از مفسران قرآن، این تفاوتی که خداوند میان کافر و مومن قائل شده به علت همان بصیرتی است که در پایان آیه ذکر شده است.

خداوند نسبت به هر دو گروه بیناست و می داند جسم و جان هر یک در آخرت چه خواسته هایی دارند و آن را به نحو احسن تامین می کند.

وجَعَلَ لَکُمُ السَّمْعَ وَ الأَبْصارَ

انسان با کمک دو چشم خود دیدنی ها را می بیند و حدود دیدن او مربوط به سلامت و قدرت این حس است.

قرآن در آیه 78 سوره نحل می فرماید:

وَ اللّهُ أَخْرَجَکُمْ مِنْ بُطُونِ أُمَّهاتِکُمْ لاتَعْلَمُونَ شَیْئاً وَ جَعَلَ لَکُمُ السَّمْعَ وَ الأَبْصارَ وَ الأَفْئِدَةَ لَعَلَّکُمْ تَشْکُرُونَ

و خداوند شما را از شکم مادرانتان خارج نمود در حالى که هیچ چیز نمى دانستید و او به شما گوش و چشم و دل (عقل) داد تا سپاسگزاری کنید».

لذا می توان گفت که بینایی مانند شنوایی ابزاری جهت توانمند شدن انسان برای شناخت وظایف و تکالیف الهی است.اما انسان به غیر از چشم ظاهری خود، قوه دیگری دارد که به اصطلاح به آن چشم دل می گویند.

چشم دل، ابزارى است براى کشف معنوى و در واقع وسیله اى براى ادراک اوصاف و اسماى الهى و ندیدن خود است.

و در این میان کسانی می توانند به آن دست پیدا کنند که با سعی و تلاش و حرکت در صراط مستقیمی که قرآن و ائمه اطهار (ع) ارائه داده اند، پیش روند! آنان به مقامى مى رسند که جز خدا هیچ یک از موجودات و مخلوقات را نمى بینند.

در کلام حضرت رسول، این موهبت به نوعی خواست و لطف و عنایت الهی به شمار آمده است

آن جا که می فرماید:

«هیچ بنده اى نیست جز این که دو چشم در صورت اوست که با آنها امور دنیا را مى بیند و دو چشم در دلش که با آنها امور آخرت را مشاهده مى کند. هر گاه خداوند خوبى بنده اى را بخواهد، دو چشم دل او را مى گشاید که به وسیله آنها وعده هاى غیبى او را مى بیند و با چشم دل به وعده هاى الهى ایمان مى آورد».

در روایت آمده است:

روزی پیامبر اکرم (ص)پس از نماز صبح به جوانی که در مسجد بود و از بی خوابی چرت می زد و رنگ پریده و چشمانش به گودی نشسته بود، فرمود: حالت چگونه است؟

عرض کرد: من صبح کردم در حالی‌که دارای یقین هستم! پیامبر اکرم (ص) فرمود: همانا هر یقین را حقیقتی است حقیقت یقین تو چیست؟

گفت: یقینم، خواب از چشمم ربوده و شب ها نا آرامم ساخته، گویا عرش الهی و روز قیامت و صحنه دادرسی و حشر خلایق را می بینم.

گویا اهل بهشت را می بینم که در نعمت های آن برخوردارند و بر تخت ها نشسته اند و گویا دوزخ را می بینم که اهل جهنم را که در عذاب اند و صدای تنوره آتش دوزخ را می شنوم و در گوشم می پیچد.

پیامبر خدا (ص) به همراهانش فرمود:

« این جوان بنده‌ای است که خداوند، قلب او را با ایمان، روشن ساخته است»!

و این، یعنی همان روشنایی چشم دل که در سایه ایمان و معرفت به دست می آید.

گوینده اول:

البته همانطور که گفته شد اسم بصیر درجاتی دارد و با انجام واجبات و تکالیف الهی در مرحله اول و سپس انجام مستحبات می توان به مراحل بالاتری از آن راه یافت.

چنانکه امام صادق(ع) از پیامبر(ص) روایت کرده که خداوند فرمود:

«هنگامیکه بنده ای به قصد محبت به نوافل و مستحبات می پردازد، من نیز به او محبت می کنم. پس هنگامی که او را دوست بدارم، آن گاه که می بیند، چشم او می شوم و زمانی که سخن می گوید ، زبان او می شوم و … ». (حدیث قرب نوافل)

از این روایت معلوم می شود چشم دل که در اثر عادت و انس به مادیات کم سو شده و توان دیدن حقایق را ندارد، در اثر انجام واجبات و مستحبات، به مرور زمان و به تدریج بینایی خود را باز خواهد یافت. در این صورت می توان به بصیرت و درک بهتری از حقایق دینی دست پیدا کرد.

انجام نوافل و مستحبات، نواقص و کمبودهایی را که بر اثر غفلت یا قصور در فرایض و واجبات رخ داده است، جبران می کند.

مثلاً نمازهای مستحب یومیه، خصوصاً نوافل شب، نواقص نمازهای واجب را مرتفع می سازد، روزه های مستحبّی نواقص روزه های واجب ماه رمضان را برطرف می کند، صدقات مستحبّه کمبودهای واجبات مالی از قبیل زکات و خمس را رفع می نماید.

اَللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ عَلَیْکَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اِجْعَلِ اَلنُّورَ فِی بَصَرِی وَ اَلْبَصِیرَةَ فِی دِینِی وَ اَلْیَقِینَ فِی قَلْبِی وَ اَلْإِخْلاَصَ فِی عَمَلِی وَ اَلسَّلاَمَةَ فِی نَفْسِی وَ اَلسَّعَةَ فِی رِزْقِی وَ اَلشُّکْرَ لَکَ أَبَداً مَا أَبْقَیْتَنِی:

خدایا از تو درخواست مى ‏کنم به حق محمد و آل محمد (ص) که درود فرستى بر محمد و آل محمد (ص) و نور در چشم ظاهر من قرار دهى و بصیرت و معرفت در دینم و یقین کامل در دل من و اخلاص در عمل من و سلامتى درجانم و وسعت در رزق من عطا فرمایى و شکرگزارى براى خودت تا آن هنگام که مرا زنده مى‌دارى.

منبع : فارسی ایران پرس

اینم ببین:  دعای دفع بدیمنی و نحوست از خانه و اهلش

,معنی و افوض امری الی الله,معنی و افوض امری الی الله انالله بصیر بالعباد,ترجمه و افوض امری الی الله,معنی آیه و افوض امری الی الله,معنی ایه و افوض امری الی الله انالله بصیر بالعباد,معنی دعای و افوض امری الی الله,معنی افوض امری الی الله انالله بصیر بالعباد,معنی افوض امری الی الله چیست,معني افوض امري الي الله,معنی افوض امری الی الله انالله بصیر بالعباد آیه,معنی آیه افوض امری الی الله چیست,معنى افوض امري الى الله,معنى افوض امري الي الله والله بصير بالعباد,معنى وافوض امري الى الله,ما معنى افوض امري الى الله,معني ايه وافوض امري الي الله,معني ذكر وافوض امري الي الله,معنى اية وافوض امري الى الله,معنى افوض امري الى الله ان الله بصير بالعباد,معنى الايه وافوض امري الى الله,معنى وافوض امري الى الله ان الله بصير بالعباد,معنی افوض امری الی الله,معنی افوض امری,معنی افوض امری الی الله یعنی چه,معنی افوض امری الی الله به فارسی,معنی افوض امری الله چیست,معنای افوض امری الی الله,ترجمه افوض امری الی الله,معنى افوض امري لله,معنی و افوض امری الی الله چیست,معنى افوض,معني افوض امري,معنى افوض انجليزي,معنى افوض بالانجليزية,معنى افوض بالانجليزي,ما معنى افوض,معنى كلمة افوض,معني افوض

برگرفته از دعا سایت

**************************************

منبع : سایت دعا شفا سایت مرجع ذکر و دعا و آیات قرآنی

درباره‌ی سیّد محمد سیّدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *